Kao vodeći pružatelj kurirskih usluga DPD svakodnevno dostavlja pakete za tisuće zadovoljnih klijenata.

DPD, Chronopost, SEUR i Interlink Express su vodeće međunarodne tvrtke za dostavu koje djeluju zajedno kao DPDgroup.

Diljem Europe, već dugi niz godina brinemo o zadovoljstvu svojih klijenata i to će nam uvijek biti najvažniji cilj. Svakog dana pružamo im sve više mogućnosti u povezivanju s ljudima, bilo da su negdje blizu ili, pak, na drugom kraju svijeta.

Snažna međunarodna mreža omogućava nam efikasnu razmjenu iskustva i znanja. Stoga slanje i primanje paketa postaju izuzetno jednostavni, gdje god se naši klijenti nalazili. 

Grupa broji 46.000 članova i ponosni smo na tu brojku. Isporučujemo više od 3 milijuna paketa dnevno u više od 230 zemalja širom svijeta. Po veličini smo druga dostavna kompanija u svijetu, ali smo po mnogim stvarima prvi. Želimo izgraditi čvršće veze s našim kupcima jer to je ono što nas čini posebnima. Svaki paket, svaka osoba i svaki odnos su nam važni.

Kao stručnjaci za isporuku, slušamo želje naših klijenata i brzo odgovaramo na njihove potrebe. Nikada ne prestajemo s potragom za izuzetno jednostavnim rješenjima koja će zadovoljiti svakog našeg klijenta. Zato i dalje širimo usluge pod svojim imenom diljem Europe. Uz usluge Predict i Pickup, postavljamo nove standarde u vrhunskoj usluzi dostave.